Igår bytte jag in de fina guldhalsbandet jag fick av älsklingen i födelsedagspresent. Det kändes inte riktigt som jag…så tror inte jag kommer använda det tyvärr.

Nu när jag gått i skolan en stund känner jag hur mycket jag saknar att ha en klocka så det är vad det blev. Se om jag lyckas lägga upp en bild på den för la in en bild men den ser ut som att ha försvunnit nu…spännande med alla tekniska apparater :p

Skoldag idag. Först dubbellektion rättskunskap, sen personaladministration o sist ett jättepass matte. Lång dag idag men inte den längsta. De har jag på tisdagar o fredagar..typiskt att ha långdag en freda…

Längtar tills vi flyttar så man får lite kortare dagar i alla fall. Dock blir de lite längre till bussen i skövde. Som de e nu så stannar den precis utanför skolan vilket e superskönt ju. Sen måste jag ta mig sandtorget misstänker jag…

Ha en bra dag o håll tummarna på att bilden vill som jag vill :p