2013-02-02 21.59.02

Jag stensomnade när vi kom tillbaka till hotellet. Stackars Älsklingen. Jag väljer film som blev PS I Love You som gick på tv och sen så somnar jag. När filmen var slut så väckte han mig och tvingade mig att göra mig i ordning för natten. Ta bort smink och ta ur linser. Sen stensomnade jag ingen. Vid halv åtta, åtta väcker älsklingen mig igen och tycker att jag sovit tillräckligt. Men det tycker inte jag för jag är sjukt trött fortfarande.

Efter mycket segande går jag upp och gör mig iordning och vi går ner och äter frukost. Jag älskar hotellfrukost men jag skulle verkligen inte vilja ha det för ofta. Då är det inte lika speciellt längre. Det är absolut inte lika speciellt nu som det var de första två gångerna man åt det och då kan jag ju bara tänka mig hur de skulle va om man åt det mer än de 1-2 gångerna jag gör per år.

2013-02-03 09.27.39

En sak de hade på detta hotellet som jag inte vart med om förut var nutella! Självklart var jag tvungen att ta lite sådant. Gott! Jag åt och åt och åt och jag höll mig mätt ända till Skara där vi var runt klockan 17.

Efter frukosten gick vi upp till hotellrummet igen. Jag somnade och sov en timme. Sen var det dags att skynda sig att packa ihop allt och checka ut. Nu skulle man ut i den obehagliga stadstrafiken igen. Men det gick riktigt bra faktiskt!