Det känns så skönt att vara på banan igen. Må bra och njuta av det man har och inte sörja det man inte har. Lyckoendorfiner flyter runt o kroppen och det känns bara så himla underbart!

Helgen har vart helt underbar. Jag har vart lycklig och jag har haft så himla skoj. Fredagen började med en härlig shoppingdag i Skövde med flickorna och mamma. Vi handlade, åt, fikade och flickorna fick leka i en lekpark. När älsklingen slutat jobbet så kom han också till Skövde. Mamma tog med sig flickorna ner till Mullsjö och jag och älsklingen fortsatte att handla inför lördagen. Sen åkte vi hem och tog det bara lugnt.

9.50 vaknade jag. Tittade yrvaket upp och älsklingen sitter i sängen och grejar med mobilen. Vad tyst och lugnt det var utan barn hemma. Vi njöt båda två och vi tog det lugnt. Vid lunchtid så gjorde vi Kesoplättar och sen satte vi igång och grejade inför kvällens kräftskiva.

Vid halv sju-sju kom allihop. Det var jag, älsklingen, Jacob, Fredrik, Tove, Micke och Elina. Det blev en helt underbar kväll och vi hade riktigt roligt. Först åt vi så att vi storkna och efter maten fått sjunka lite blev det efterrätt och sen blev Jacob spelsugen så vi tog fram Cranium och spelade det. Bröderna Ahlin vann så de var riktigt nöjda ^^ Kvällen gick lite för fort och helt plötsligt var klockan två och Jacob åkte hem. Efter en stund åkte även de andra hem och jag och älsklingen gick och la oss.

IMG_0075IMG_00782013-08-24 22.54.51

 

Fyra och en halv timme senare var det bara att gå upp och sätta sig i bilen. Jag kände mig inte riktigt 100 så älsklingen körde. Slutdestination var Borås Djurpark. Där mötte vi upp mamma, Jörgen och Flickorna. Det var riktigt kul att gå där inne. Många minnen från när jag var liten kom upp till ytan. Flickorna uppskattade denna dagen något enormt mycket och bäst av allt var Apbebisen tyckte både Nora och Nikki. Jag erkänner. Jag var också rätt fascinerad av den!

 

IMG_0119IMG_0140IMG_0227

Tack alla inblandade för denna helg! Den var helt amazing! <3