I Onsdags morse kl 8.00 var det dags att börja vår årliga personaldag. Denna gång var destinationen Boda Borg. När vi fick reda på vart vi skulle för några veckor sen var det många bekymrade miner bland många på jobbet. Men många blev väldigt positivt överraskade vilket var riktigt kul. Jag har varit på Boda Borg en gång tidigare. Dock många år sedan. Jag gick fortfarande på grundskolan..åttan tror jag.. när jag var där senast och då dessutom i Sävsjö. Men jag hade lite minnen av det. Jag kom ihåg att det var roligt. Men att det var så roligt som det faktiskt var, det kommer jag inte ihåg.

Vi fick inte bestämma lag själva men jag hamnade verkligen i ett toppenlag! Vi ville samma saker och vi kämpade på bra allihop. Det gav resultat också då vi vann alltihop! :) Vi körde både Gröna (mycket lite fysik, snarare mer hjärna), Röda (både fysisk och hjärna) och Svarta (mest fysisk) banor. Vi hade nog en rätt bra blandning på banor. I början mer gröna som uppvärmning och sen mer svarta/röda på slutet varvat med någon grön här o var för att hämta andan :) Vi körde väldigt tidigt en bana som hette Timehunt som delvis gick ut på att göra varje rum så fort som möjligt för att få med sig så mycket tid som möjligt inför de sista rummen. Detta resulterade i att vi kände lite tidspress i alla rum efter det sen. Men det gjorde det hela lite roligare också :)

Boda Borg

Denna dagen blev så bra som den kunde för min del. Det var länge sen jag hade så roligt. Det gav bra träning och jag sov så gott natten efter! Baksidan av det hela är att jag har haft sån hemsk träningsvärk i hela kroppen! Igår kunde jag knappt gå. Men jag får se det positivt. Jag känner ju att jag har arbetat mycket med kroppen i alla fall. Idag är träningsvärken mycket bättre. Men den gjorde så jag somnade åtta (?!, kanske nio) igårkväll och idag vaknade jag 3.30 och kunde inte somna om.. kul.. not..

Hoppas på en bra dag och nu börjar jag bli riktigt träningssugen! Får kanske bli en tur till gymmet idag eller imorgon. Men bör börja tvätta fönster också.. vi får se vad som lockar mest ;)