image

En lugn helg har det varit. Så himla skönt och välbehövligt. Nu börjar den mest intensiva perioden på året när det gäller privatlivet. Känns som att det är något bokat varje helg ända till oktober. Eller semestern är inte fullbokad men det får den inte bli heller då vi måste ha tid till att bara vara lediga också. Vi ska ju åka till mormor. 127 mil enkel resa. Tror att vi behöver lite lugn och bara vara hemma när vi kommer hem därifrån. Ska bli spännande o se hur det går med barnen att åka så långt o sen väl där när de inte direkt finns någon svensk tv.

Jag längtar verkligen tills vi åker. Att få träffa mormor igen. Att få komma till mitt andra hem. Jag saknar verkligen  Finland. Jag skulle gärna ha en sommarstuga där uppe o tillbringa hela semestern där.

Men nu är vi fortfarande här hemma i Sverige. Igår vaknade jag 3.30 o kunde inte somna om. Gick i en dvala hela dagen. Idag är jag också trött. Passar på att njuta av det fina vädret och reflektera lite över livet och uppskatta det jag har och vara stolt över de val jag gjort i livet oavsett om de har varit bra eller dåliga val. De dåliga valen är gjorda och det är inget som går att ändra. Det viktiga är att ta lärdom av dem och inte göra samma dåliga val igen!

Jag har kommit långt med mitt mentala arbete men jag har jobbat mycket med det också. Förr fokuserade jag på de jag inte hade och ville ha. Idag fokuserar jag på det jag har och gör mig lycklig. Jag har slutat älta hur de kunde blivit om jag gjorde si eller så. De tar sådan kraft och energi. När jag slutade älta så var det som en sten lyftes bort. Jag kunde börja andas igen. Det var meningen att det som hände skulle hända. Jag lärde mig massa men de bästa av allt. Jag lärde mig hur jag ska tänka för att må bra! Att rensa i mitt liv och ransaka mig själv har varit de bästa som har hänt. Jag gör de varje dag och varje dag uppskattar jag mig själv och mina nära mer o mer. <3