Simskoleavslutning vt 2016Oj oj oj vad denna dagen har gått fort. På jobbet har jag haft sjukt mycket att göra och det är ett rent kaos i hjärnan. Jag känner att jag inte har samma koll som jag brukar på allt. Just nu är allt ett virrvarr. Men det blir lätt så i min hjärna när jag frångår rutinerna vilket jag fått göra de senaste dagarna då vi har sommarjobbare som ska läras upp. Då måste man ju lägga allt åt sidan lite så då blir det kaos när jag är lite här o var och jobbar. Men som tur är så är slutresultatet som det ska vara. Det är bara vägen dit som inte är lika ordningsam som vanligt. Marsbokslutet är klart, prognosen är inrapporterad och vi har börjat skissa på uppdatering till några rutiner. Det känns bra ändå. Nu ska jag bara komma i fas med det löpande så kommer jag vara kolugn sen. Vilket betyder att jag måste vara i fas imorgon för sen är jag ledig på onsdag. Ska bli skönt att vara lite ledig.

Idag har vi tillbringat en stund av kvällen i Götene. Barnen har haft simskoleavslutning och visat vad de har lärt sig. Efteråt fick de varsin magisk medalj som gav en glass i kiosken. Gissa om jag hade två uppspelta tjejer här hemma :) Efter en bra stund med glassätande kunde vi äntligen sätta oss i bilen och rulla hemåt. Skönt att simskolan är över nu för ett tag. Det är inte så roligt att sitta där. Obekväma stolar att sitta på och alldeles för lite soffplatser. Men ska inte klaga egentligen. Det finns i alla fall någonstans att sitta.

Nu blir det att packa lite inför morgondagen och sen ska jag krypa ner i säng. Ska bli skönt. Hoppas på lite mer värme imorgon för idag var det himla kallt. Imorse var det minusgrader och när vi kom hem var det 7 grader men var ändå riktigt kallt.