HemstudierTentadag imorgon så idag är det hemstudier som gäller. Jag satte mig redan klockan sju och har suttit med det tills nu. Nu blir det lite frukost innan det blir dags att ta tag i det igen. Är dock rätt trött men får bita ihop. Sova får jag göra ikväll!

På två kurser har jag tagit slut på två överstrykningspennor. Det är inte klokt. Jag har aldrig tagit slut på en överstrykningspenna innan. De har bara torkat.

I flera dagar har det regnat men nu är det äntligen uppehåll. Hoppas på en promenad i eftermiddag eller en sväng till gymmet. Men vet inte riktigt om jag får tiden att räcka till för en tripp till Götene. Men annars är träning bokad söndag och måndag i alla fall. Helst tisdag och torsdag nästa vecka med men får se hur mör jag är efter mina praktikdagar.

Påsk nästa vecka med då. Inte klokt vad tiden springer iväg. Vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att vi ska titta på Labero och fira Elina som blir två. Det ska bli kul =)