2014-05-26 13.36.37Igår hade vi först ett avslutningssamtal på dagis om Nora. Det gick bra och hon sköter sig fint den lilla damen =)

Sen lämnade vi av pappa hemma och for till mormor. En heldag i Mullsjö blev det och barnen lekte med vatten och hade det superkul. Vi fick även vara hundvakt en stund åt Olli och Lenas hund. Men det gick så bra. Hon låg mest och sov. Barnen gosade och klappade henne lite men de brydde sig inte nämnvärt egentligen.

Morfar kom hem och åt lunch och Nikki tyckte det var onödigt av honom att åka och jobba igen.

Eftermiddagen förflöt lika fort som förmiddagen hade gjort och snart kom morfar hem från jobbet igen. Då åkte vi upp till honom istället för att han skulle titta igenom bilen som vi åkte i. Kanske blir ett köp framöver. Vi får se =) Innan vi åkte hem avslutade vi kvällen med att barnen åt Pizza och jag åt en sallad.

Níkki somnade innan vi ens passerat Sandhem. Hon var trött vår lilla skruttis. Nora somnade vid Slättängskorset. Så jag fick ha radion till sällskap istället. Väl hemma sen var det bara att bära in barnen till deras sängar och börja plocka lite här hemma. Sen la jag mig på en madrass vid tvn. Ja det kunde bara sluta på ett sätt. Det borde jag ju insett. Älsklingen väckte mig när han kom hem. Så då var det bara att gå och lägga sig.

Idag blir det plugg hela långa dagen. Har ju inte gjort nåt på hela helgen och inget igår så idag har jag desto mer framför mig. Skulle vilja ha lite sol så man kan gå ut och sätta sig utan att frysa. Vi får se om vädergudarna är på min sida idag eller ej!

Ha en fin dag!