viktdiagram 7 augusti

I våras bestämde jag mig för att göra ett försök till att få ett bättre kroppsligt liv. Jag måste säga det går verkligen åt rätt håll! Jag bestämde mig för att ha ett mål att gå ner 0,7 kg i veckan. Det är den röda linjen. Den blåa linjen är min verkliga vikt. Jag har haft mina upp och nedgångar men överlag så pekar vikten neråt. Jag började träna i slutet av maj och i juni la jag om kosten.

För första gången i mitt liv har jag gått ner i vikt utan att behöva vara hungrig vilket är underbart! Jag är väldigt sällan sötsugen och när jag äter något sött så smakar det inte alls gott heller. Smakar mest sött och jag blir illamående. Jag har ätit både kakor, glass, godis och druckit läsk. Men inte alls i de mängder jag gjorde förut. Gör jag det nu så mår jag inget bra alls.

Jag har en bra bit kvar men jag har kommit en bra bit på vägen. –11,2 kg stod vågen på idag. Mina jobbyxor som är hellånga kan jag inte ha längre för de åker ner till knäna när jag rör på mig. Mina jobbarshorts som var 10 cm från att gå att knäppa börjar även dem glida ner lite när jag böjer mig ner. Det känns riktigt härligt och jag är riktigt stolt över mig själv!