IMG_20130308_063249

I natt har det inte blivit mycket sömn. Nikki har varit spänd inför sin treårsdag. Hon har inte kunnat sova knappt något. Det började med att hon kom in till mig o älsklingen och ville sova i vår säng. Vi sa att hon fick det och hon somna en liten stund.

Sen väckte hon oss och sa att hon ville sova i sin säng. Sagt och gjort vi la henne i sitt rum igen. Efter ett tag kommer hon tassande ut och vill att en av oss ska sova hos henne så jag går och lägger mig där. Men jag sov inte bra i hennes säng och vaknar efter en timme med världens huvudvärk för jag legat och spänt mig så. Jag smyger upp för att ta huvudvärkstablett. Nikki blir klarvaken med en gång.

Jag lägger mig i min säng igen och efter ett tag kommer Nikki tassandes igen. Nu ska hon sova jämte mig. Jag lyckas somna för att snart bli väckt igen. Nu vill hon ligga i mitten. Jag somnar om igen och blir snart väckt igen för nu vill hon tillbaka till sin säng. Nästa gång jag vaknar är både Nora och Nikki uppe. Nikki har väckt Nora istället för mig eller Johan. Det var alltså bara att gå upp.

Mycket bök och lite sömn i natt. Vi brukar inte låta henne hålla på såhär men i natt blev det så eftersom vi ville att hon skulle få en bra födelsedag när hon är utvilad. Det blir att sova för hela familjen lite mitt på dagen tror jag. Tur att vi inte har det såhär varje natt. Tur att hon inte brukar vilja sova i vår säng.

När familjen var uppe körde vi in Nikki i sitt rum. Tjurig blev hon. Men när hon sedan hörde vår sång och att vi kom med välling, tårta och PAKET, då sken hon upp och glömde bort att hon var tjurig. Gladast blev hon över sin kikare. Den jag trodde hon skulle gilla minst!

Grattis stumpan på din 3 års dag!