Bild 130

Nora älskar att åka pulka det är något som är säkert. Här är en bild hos mamma när vi är på hennes baksida och åker. Perfekt när man är liten för då är man lätt och behöver inte så stor backe för att åka pulka =)

Titta på hennes armar. Såfort hon började åka neråt så åkte armarna upp. Det såg för härligt ut =)

Pratade med mamma för någon timme sen. Det snöar massa nere i Mullsjö. Här hemma har vi nog inte ens 10 cm snö. Men det räcker för mig ändå. Huvudsaken är att det är lite vitt så det blir lite ljusare.

Nu har jag precis tittat på sista delen av Olycksfågeln. Den var väl okej.. inte så mycket att säga egentligen. Den gjorde mig trött och slö i alla fall. Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Har inte lust till något. Vill egentligen titta på tv, men de va ju bara skit på den som vanligt.

Kanske ska ta o titta på nån film på Voddler. Fick ju en Invite igår =) Men vet inte om jag orkar plöja igenom en hel film..

Aja vi får se vad det blir =)