Bild 147

Fick ett härligt kort på Nora innan idag. Hon hittade sin älskade mobil :)

Hur har det vart sen sist jag skrev då? Bara bra måste jag säga. Åkte hem från Mullsjö i onsdags var hemma en natt för att sedan bege oss till Götene för att titta på fyrverkerierna och sen åkte vi vidare till T-dala för att fira nyår.

Det blev en riktigt lyckad kväll som sprang iväg nåt enormt fort måste jag säga. Maten var suveränt god och sällskapet var trevligt. Kunde inte bli bättre :)

Nora sov igenom alla fyrverkerierna men hon hade ju fått se dem i Götene innan på dagen och det var ju väldigt spännande.

Jag och älsklingen gick och la oss vid halv två-två men resten av folket var uppe ytterligare två timmar innan de gick och la sig.

Nora vaknade vid halv sju och var hungrig. Hon fick mat och somnade om till tio över åtta då hon ville upp och leka. Men efter en halvtimme blev hon trött igen så hon fick sova igen och sov till 10.20!! Det var riktigt skönt för både mig och älsklingen :)

Dagen spenderade vi med prat, Wii och lite mer prat. Tillsist blev det beslutat att vi skulle åka och äta på Thai House. Vilken god mat de har! Jag åt och åt och åt alldeles för mycket som vanligt.

Sen åkte vi hem med ett stopp o T-dala för att släppa av F och hämta våra saker. Ytterligare en lyckad dag =)

Nu sitter jag och älsklingen och väntar på att T o F ska dyka upp, men de verkar vara lite sega :p