ABCD0005

Död i bloggen har det varit de senaste. Jag har absolut inte haft någon lust att varken läsa bloggar, eller skriva blogg. Vet inte hur många mail från bloglovin som jag bara öppnat o inte brytt mig om.

Ska försöka vara tillbaka nu, men jag lovar inget. Det ska vara kul att blogga annars blir det inga bra inlägg.

Kan ju meddela att det inte är roligt att vara mamma alla gånger. Såhär var Nora när hon gick hem från dagis. Inte det minsta på humör. Hon ville inte åka på ståbrädan, hon ville inte sitta i vagnen och hon ville inte gå bredvid. Jag vet inte vad hon ville. Efter ett tag gick hon med på att hålla mig i handen och gå, men det under protest en bra bit. Men sen lugnade hon sig och gick jätteredigt bredvid vagnen och höll mig i handen så det fick hon beröm för när vi kom hem.

Varför detta utbrott på hemvägen kan ha med att göra att hon vägrade att sova på dagis. En av hennes kompisar hade sjungit när de skulle sova och efter det ansåg sig hon att inte behöva sova. Ungar!

Vi har fått lite smakbilder från fotografen. Kanonfina bilder måste jag säga. Jättenöjd. Hoppas vi får skivan snart som vi ska välja bilder ifrån!

Kommer mer bröllopsuppdatering framöver. Har ju bara skrivit om halva dagen än så länge.

Don’t Worry Be Happy… kan det vara ett guildnamn framöver? Eller ska man ha nåt svenskt? Ne nu blir det matning av barn =) Om det går slita Nora från Fåret Shaun som går på barnkanalen. Hon har inte fått titta på tv direkt förrän senaste veckan och hon tycker det är superkul och vill göra det hela tiden bara det är barnprogram. Ne nu är det mat!