_MG_3601En blomma från i helgen som jag hittade vid stugan

Idag har det varit en mycket bättre dag än igår. Det började med dåligt väder.. men vi hade inga dåliga kläder påväg till dagis så det gjorde inte så mycket ;)

När jag hade lämnat Nora och kommit hem igen så satt jag och Nikki och mös och gosade en stund. Sen fastnade jag här och sen vid tvn innan jag satte igång med städning. Dammsög och torkade golven. Inte i Noras rum dock. Där måste det städas först. Leksaker överallt!

Sen for klockan iväg och det var dags att hämta busungen. Sen åkte vi till Läckögrillsparkeringen och väntade på F. Det var dags att gå på jakt. Första affären hittade vi absolut ingenting i förutom en surtant :p Men sista affären så blev det efter mycket tänkande och velande tillslut ett ja och 500kr i handpenning lades.

F var tvungen att åka hem till sin lilla Ty direkt när vi var klara så jag blev själv med barnen. Nora var hungrig så hon fick en macka som hon fick bre på smör och leverpastej själv på. Då var det mycket roligare att äta. Sen gick vi ut och mötte älsklingen.

Vi gick till Shell och köpte glass för att sedan gå till en lekpark och lekte en stund. När vi skulle gå därifrån så vägrade Nora och började gallskrika. Jag och älsklingen gick iväg med Nikki i vagnen och Nora gjorde som vi ville och hängde efter. När hon kom fram till oss så sa älsklingen Hej till henne. Då vände hon sig om och gick och lekte i lekparken igen. Denna gången kom hon inte tillbaka så det var bara att gå och hämta henne. Himla smarta unge ;)

Nu på kvällen har det blivit tittande på Biggest Loser, matlagande och familjelivsurfande ;)

Nu ska jag sova! Natti