image

Har hela dagen tänkt för mig själv att jag ska posta ett inlägg här på bloggen. Men det har inte blivit av. Hela tiden har något kommit i vägen. Hela dagen har varit upp och ner och inget har blivit som planerat. Ändå har dagen blivit över förväntan :)

Idag bestämde jag mig även för att ta kort på mitt ansikte. Borde ta helkroppsbilder också egentligen men de får bli en annan dag. Det har hänt lite med mitt utseende om man säger så. Första bilden är tagen i maj i år. Då som jag vägde som mest nästan. Den andra är tagen idag.

Jag är på rätt väg men jag har långt kvar till målet. Nu är jag på banan igen men får lida för mina ”synder”. Yrsel, huvudvärk och illamående står överst på schemat just nu. Jäkla sockerberoende som jag inte trott jag hade. Men ytterligare en gång konstaterat att det är just det man har.

Aja tillbaka på rätt spår så kör vi ett tag till. Nu tar vi nästa 5 kilo. Heja heja. Jag ska klara mitt mål. Det är lång bit kvar men jag har tid. Jag ska klara det och jag vet att jag tillslut kommer att klara det!

Jag är så stolt över mig själv vad jag åstadkommit på 4 månader. Jag mår så mycket bättre och jag är så mycket gladare. Det är en helt underbar känsla och jag hoppas att jag får känna den lääänge! Det känns lite som att själen har fått ett lugn och man njuter i nuet för en gångs skull :)

Sov gott mina vänner