2013-02-06 07.52.25

Igår regnade det och snöade om vartannat men framåt kvällen övergick det till enbart snö och när vi la oss var det ett snölandskap utanför fönstret. Detta höll i sig under natten och när vi vaknade var det rätt mycket snö ute.

Nikki får vara hemma från dagis en dag till för hon har krånglat så med maten så hon blir rätt trött av det hela så hon får vila upp sig lite. Nora däremot ville prompt till dagis så vi tog dubbelvagnen och pulsade bort. Men vad halt det var! Glashalt. Tur jag har vagnen tänkte jag flera gånger!

Nu har jag och Nikki precis ätit frukost. Fick i henne ett ägg och en halv macka i alla fall. Så mycket har hon inte ätit på flera dagar. Men jag fick muta henne. Åt hon inte upp så skulle hon bara få leka i sitt rum och det ville hon ju såklart inte. Åt hon upp allt så skulle hon få titta på tv. Vilket hon gör nu. Nya Babar. Jag gillar det inte! Hatar animerat skit. Jag tycker mycket bättre om riktiga Babar som är riktigt tecknat. Jag är kräsen när det gäller film! Så är det bara!