Barnen är på dagis så det är dags att ta tag i dagen. Hemstudiedag efter mycket velande fram och tillbaka av våra lärare. Först var det meningen att vi skulle ha företagsekonomi, sen skulle vi ha kommunikation och nu har vi hemstudiedag med kommunikationslektionen flyttad till nästa vecka. Suck säger jag bara. Men så är det i “vuxenvärlden” allt ändras hela tiden. Tur man är van :p

2013-09-13 07.11.59

Så idag ska jag se om jag kan komma på något ämne att skriva om i kommunikationen samt att jag ska försöka få in det där med nyckeltal igen. Plus fortsätta lite med periodiseringarna. De är inte roliga så de har inte satt sig än. Det vet jag att jag hade problem med sist jag läste Företagsekonomi också. Men men. Det sätter väl sig så småningom.

Annars tycker jag det är skönt att ha kommit igång i skolan. Nu vet jag vad jag ska göra två år framöver. Klassen verkar toppen. Det är ju verkligen ett STORT plus!

Ne om man ska ta tag i sig själv och sätta sig med böckerna. Så man får något gjort nu när skruttungarna ändå inte är hemma.

Önska mig lycka till för en härlig pluggdag =)