Denna veckan har jag och Ica legat i må jag säga! Imorgon gör vi vårt 5e träningspass denna veckan! Det är riktigt bra! Jag har dessutom cyklat 5 km.

Vi började vår träningsvecka med CXWORX. Ett riktigt jobbigt pass men det gick lättare denna gången än förra. Vet inte om de berodde på mig eller på en annan ledare. Tisdag körde vi lite BodyVive men innan det så cyklade jag 5 km. Hade kunnat cykla längre men eftersom vi skulle träna efter så ville jag inte ta ut mig helt.

Onsdag körde vi Easyline. Jag hade väldigt tur då jag hamnade på reservplats men 3 min innan avbokningstiden gick ut så fick jag en plats =) Torsdag fyllde jag år så då hade vi en välbehövlig vilodag! Så skönt! Men i fredags var vi på´t igen! Easyline! Barnen fick hänga med och leka i lekhörnan för första gången och det gick kanonbra! Så skönt att veta att man kan ta med dem. Man blir inte alls lika låst =)

Idag har det varit vilodag men imorgon är det Easyline igen! Härligt! Nästa vecka har vi inte bokat hela veckan än i alla fall. Måndag, tisdag (dubbelpass med Kicki, jag kommer avlida!!!) och torsdag är bokat hittills sen får vi se om de blir nåt på helgen eller ej. Jag ska testa Yoga på torsdag för första gången i mitt liv. Det ska bli lite spännande. Jag visste inte vilken man skulle börja med så tar den som lät jobbigast =)

träning

Nästa vecka ska jag skärpa till mig med maten. Det har blivit tårta och lite annat bös som jag inte borde äta denna veckan. Men jag har fyllt år så jag har ätit lite. Höll på att skriva att jag unnat mig lite. Men jag har verkligen inte unnat mig för det jag egentligen har gjort är att straffa kroppen med dålig mat för att jag fyllt år. Fy va hemska matvanor man har egentligen när man tänker att man unnar sig när man stoppar i sig massa skit. Man straffar ju sig bara egentligen.

MÅL TILL NÄSTA ÅRS FÖDELSEDAG: Jag ska unna mig med lyxig mat som är gjord från grunden utan massa tillsatser. Jag ska skippa tårtan och göra något som är bra för min kropp istället! Jag ska få bort det dumma tankesättet att man unnar sig när man äter tårta, godis, glass, bullar, kakor. För det är ju verkligen något man inte gör! Man straffar den bara! Jag ska sluta straffa min kropp!

Jag hoppas jag nått dit nästa år vid denna tiden. Det ska vara mitt mål! Heja mig! Jag ska klara detta =D