Ja, vad ska man säga. Barnen har varit hos mormor o morfar sedan i torsdags för jag och älsklingen jobbade igår. Egentligen borde vi passa på att bara vara och njuta av att vara barnfria. Det gjorde vi iofs i torsdags då vi åkte till Hjo och strosade runt hela dagen. Det var riktigt mysigt och dagen bara försvann. Dock tog det tydligen väldigt på mina krafter. På jobbet igår var jag en zombie. Eller det har jag iofs varit hela veckan. Slutade vid tre och åkte och handlade lite. Mötte upp älsklingen så vi handlade tillsammans. Så skönt utan barn :)

Väl hemma åt vi kvällsmat nästan direkt och vid sextiden gick vi ner i källaren då det är behagligare temperatur här nere. Älsklingen satte sig och räknade lite matte och jag passade på att titta på tv. Men en halvtimme senare sov jag! Jag kunde inte hålla ögonen uppe. Älsklingen försökte väcka mig efter någon timme. Men det var tydligen inte lönt. Jag vaknade till lite vid halv tolv. Då var han fortfarande vaken! Men det tog kanske en halvtimme så sov jag igen. Vaknar vid halv sex. Jag har sovit 11 (!) timmar med ett litet uppehåll vid halv tolv. Nu är jag redo för att göra dagen. Men då sover min andre hälft.

Våra dygnsrytmer gör sig tydligt tillkänna när barnen inte är hemma. Undra om det är såhär vi kommer ha det när vi blir gamla. Jag sover bort hela kvällen och han hela dagen.

Idag ska vi få tillbaka våra tjejer så det blir bra. Då har jag Nikki hos mig på morgonen i alla fall. Det är rätt ensamt att vara uppe flera timmar själv på morgonen då jag egentligen bara vill sätta fart men får gå på halvfart. Skulle iofs kunna ge mig ut på en cykeltur. Men det känner jag mig för lat för idag. Men jag borde…

Får bli lite städning uppe istället tror jag. Skönt om det är bortplockat när barnen kommer hem.

Dagen ser lovande ut i alla fall. Jag njuter av den sommarvärmen vi blivit bjudna på till fullo. Ttröttnar man på att svettas så går man bara ner i källaren. Där är det konstant 20 grader. Utan ac. Det känns lite lyxigt. Ska flytta ner barnen här i sommar. Får göra om gästrummet till ett flickrum några månader :)