Så kom det snö igen. Igår kväll ösregnade det o i morse snöade. Det är Aprilväder fast det bara är i början på mars. Arbetsdagen gick superfort idag också och nu är det läxtajm med Nora. Hon sitter och räknar matte. Lite stöd till en början och nu sitter hon och räknar på rätt bra. Lite stöd emellanåt så flyter det på riktigt bra. Det var mycket läxor denna veckan. Både matte, svenska och Engelska. Lite smått stressad över det blev jag. Men Nora verkar munter. Hon gillar matte. Så det är ju positivt i alla fall.

Nikki satte jag på att damma sitt rum. Det innebär lugn och ro för Nora en stund. Så hon kan koncentrera sig ordentligt på skolarbetet. Skulle behöva damma Noras rum också. Nackdelen med att de fått massa hyllor.

Idag ringde min läkare från från Malign Hypertermimottagningen i Lund. Han hade massa frågor både underliga och helt naturliga frågor. Han ursäktade sig flera gånger att han ställde så konstiga frågor. En fråga var t.ex. Kan du gapa ordentligt? Jo, jag kan gapa ordentligt säger jag. Han hade frågor om mitt syndrom och han hade frågor om mina kejsarsnitt. Jag kunde svara på det mesta men när det gäller kejsarsnitten så kommer jag inte ihåg allt. Han undrade vad narkosläkaren sa till mig bland annat. Jag kommer inte ihåg att han/hon sa något speciellt. Jag kommer inte ens ihåg om det var en han eller hon. Men det har ju inte varit några problem för mig och inget de har sagt vad jag kommer ihåg. Bara för allt detta blev jag lite nyfiken. Man kanske skulle som de har kvar min journal. Vet inte hur länge sånt ska sparas. Eller ligger det i systemet för alltid? Någon som vet?

Nu är det mindre än två månader kvar till operationen. Nervöst! Jag är orolig att det är något som kommer att sätta käppar i hjulet för de har fortfarande inte fått in någon specialistremiss på mig. Men jag frågade läkaren och han sa att de skulle försöka fixa det eller snarare att de var tvungna att se till att de fick in en. De hade ju den remitterande läkarens namn. Lycka till tänkte jag. Den läkaren var ju inte den som var mest positiv till detta om man säger så. Inte hans chef heller som jag förstod det. Men den chefen är jag inte särskilt förtjust i sedan tidigare så jag förstår inte varför jag inte byter vårdcentral egentligen. Får göra det efter denna karusellen är över.