SONY DSC

Satt och bläddrade igenom en gammal mapp jag hade på datorn och hittade bilderna från Noras dop. Redan här var hennes älskade kanin med! Dock bara 1. Idag har hon minst elva stycken.

Här är kaninen nästan lika stor som henne och här är hon ändå 4 månader gammal för att vara exakt! Vi som tyckte hon blivit så stor. Får ta en bild på henne o en kanin imorgon för att se skillnaden tror jag =)

Dagen har vart bra annars. Är förkyld men vart i skolan ändå. Innan jag for hem smet jag in en sväng på Åhléns och köpte formar som man kan göra typ kladdkaka och sånt i för en person. Har velat ha såna i över ett år nu men har inte velat köpa några ifall det bara är ett infall. Men nu bestämde jag mig att nu var det dags. Ska köpa ett par snyggare framöver sen men dessa blir bra för tillfället. När jag kom fram till kassan sa hon att du vet väl att det är ta 4 betala för 3. Nope de visste jag inte så blev till att hämta två till =)

Väl hemma så har det blivit mys med Nikki som var superglad att se mig när jag kom hem och jag blev överöst med kramar och pussar. Idag var det riktigt mysigt att komma hem! När barnen var lagda så har jag suttit med skolböckerna framför näsan, men gjorde ett break för att göra lite förberedelser inför morgondagen.

Nyår då ju. Ska bli så kul =) Jag ska göra efterrätten! Rätten jag älskar att göra så nu får vi hoppas de gillar det jag planerat att göra =) Eller ja, Fredrik vet jag att han gillar den för han har ätit den innan :P