image

Igår var det en stressig dag på jobbet vilket resulterade i att jag låg o halvsov redan vid åtta halv nio i soffan igår. Jag vaknar runt tio o lägger mig i sängen o somnar direkt. Vid halv fyra behöver jag gå på toa och sen dess har jag inte kunnat sova. Hjärnan går på högvarv vad jag inte får glömma att göra idag på jobbet. Den planerar hur jag ska hinna med allt. Jag försöker få den att vara tyst o sova så den orkar med att jobba men tydligen struntar den fullkomligt i mig inatt. För den har verkligen bestämt sig för att väsnas. Iofs så har jag ju sovit de timmar jag behöver men att vakna vid halv fyra o sen jobba en hel dag på de, de kommer bli hårt. Men nu har jag nog gett upp. Klockan är strax över fem o nu känns det inte så stor idé att somna om. Ska bli spännande att se hur denna dagen kommer att gå. Massor att göra på jobbet så de e väl därför jag inte kan sova. Vill bara dit o få undan allting. Något Z måste lära sig att hantera. Ha jobb liggande som väntar. Annars kommer jag gå under. Men dessa två veckor är inte roliga med två bokslutsstängnigar samtidigt som jag inte är så varm i kläderna när de gäller stängningar.

Det blir till att försöka jobba metodiskt och försöka vara så effektiv som möjligt. Så kommer detta gå vägen. Ibland är de minst sagt jobbigt att vara en planerar människa. Jag har redan planerat upp dagen säkert 50 gånger i mitt huvud. Ibland känner jag mig helt knäpp :p så orolig över att missa nåt. Jag blir så irriterad på mig själv. Jag vet ju att det löser sig. Sluta tänk så himla mycket. Sov istället!

Men nej. Varför sova för? Fast de va ju likadant sist. De kan ju bara bli bättre så det är bara att jobba med de. Reflektera över hur jag ska lösa situationen. Det är snart helg i alla fall o då brukar jag kunna släppa de för tillfället i alla fall. Skönt de.

Men jag ska inte klaga för jag tycker de e väldigt roligt det jag gör :)