2014-02-09 15.44.42Idag har jag gått och varit så enormt sugen på något. Hela dagen. Jag försöker intala mig själv att jag är sjuk så det är synd om mig. Då får man äta sötsaker. Då får man äta tycka synd om sig godis/kakor/bullar. Men nej idag vann du inte hemska hjärna! Det blev inte helt okej LCHF men det blev en apelsin istället för godis. Ska jag vara ärlig var nog det bra mycket godare och jag mår så mycket bättre efter än om jag hade ätit godis.

Jag ser det som en seger mot mig själv. Varför ska jag straffa kroppen ännu mer och göra så att den mår ännu mer dåligt än vad den redan gör? Varför stoppa i den ännu mera gift för? Frukt i sig är visserligen socker det med. Men jag tror fortfarande på att det är bättre att äta en apelsin jämfört med massa godis.

I veckan var jag inte lika stark dock. Då slank det ner både en kebabtallrik och bullar. Men man kan inte vara stark jämt. Men jag blir arg på mig själv som låter hjärnan vinna. För visst känns det så mycket bättre när jag vinner över den där rösten uppe i huvudet som bara försöker få mig att göra massa dåliga val!

Men nu är jag faktiskt riktigt trött på att vara sjuk. Kan jag inte bara bli bra igen! Jag börjar få träningsabstinens tror jag för benen är så enormt rastlösa. Men samtidigt har jag ingen ork. 2½ dag kvar på penicillinet. Sen kanske man kan börja bli människa igen. Lagom till nästa tenta :P