Figur: Autosomal dominant nedärvning

Ja hela morgonen blev till att sitta i telefon. Först ringde jag om magen. Den krånglar ju lika mycket fortfarande. Ringde till gyn som i oktober skickade mig på röntgen och sen till ortopeden. Där visade inget och på ortopeden sa de att de bara fått en remiss från gyn så att de skulle fortsätta att utreda vad det är. Men när jag pratar med gyn så finns det inget om någon uppföljning för mig. Det enda de kunde säga var att de inte hittat något fel och “fallet avslutat” i princip. Hon jag pratade med sa att jag skulle ringa om en ny tid till vårdcentralen.

Sagt och gjort jag ringer dit och hon jag pratar med fattar inte att de sa så åt mig på gyn. Särskilt inte när jag berätta att jag är orolig över om det är sammanväxningar efter kejsarsnitten. Ännu mer fundersam blev hon när jag sa att de sa till mig där att är det sammanväxningar så gör de inget åt det. Hon på VC sa att jag är ju så pass ung så jag ska inte behöva ha ont och äta så mycket tabletter utan att det utreds varför jag har så ont. Så ny tid bokad till läkare på VC. Så nu får vi se hur det går denna gång. Tillbaka på ruta 1

Sen efter de telefonsamtalen tänkte jag att det är lika bra att jag tar tag i att ringa till KSS om att få inskrivet att vi har Malign Hypertermi i släkten. Jag ringer växeln som säger till mig att ringa VC. Men när jag ringde till VC sa de att KSS inte får tillgång till de journalerna. Så efter mycket förklaring om vad detta är för något så kopplas jag till Operation där jag får förklara allt igen. Jag blir kopplad ytterligare en gång och denna gången kommer jag äntligen rätt! Blev kopplad till en narkosläkare som inte hängde med till en början om att jag ringde om mig själv och inte om min släkting. Va mycket förklarande innan det gick upp ett ljus men sen så.

Han tog uppgifterna och skulle skriva in det i min journal. Sen ville han att antingen om de ringde eller om jag ringde efter helgerna för att diskutera en undersökning. Fast han tog aldrig mitt telefonnummer så blir väl jag som får ringa. Vet inte vad det står för telefonnummer i min journal =(