image

Andra dagen på semestern har tillbringats på barnens favoritställe. Skara Sommarland. Nora är fortfarande sur över att jag inte jobbar där i år och tycker att jag minsann ska jobba där nästa år. Att hennes mamma vill ha semester på sommaren är inget hon tänker på.

Imorse for vi till Götene o plockade upp Julia som var så snäll och hängde med till sommarland o fixade så vi kunde köpa säsongskort till bra pris :) så nu kan vi åka dit så mycket vi vill i sommar. Sen gick vi in och barnen fick åka karuseller. Vi passade även på att titta på den nya showen. Dagen gick fort och vi åt o valde sen att åka hem. På hemvägen somnade Nikki i bilen så de va nog ett bra val att åka hem :)

image

Väl hemma var vi trötta o bara tog de lugnt. Sen åkte jag och Nora iväg på en cykeltur. Efter 4 km gav hon upp för hon var så trött sa hon. Vet inte om jag tror på henne riktigt men vi åkte till lekparken där Nikki o älsklingen va o lekte.

Nu blir de kvällsmat o sen mys i soffan. Ger mig kanske ut på en cykeltur till sen. Behöver lite träning känner jag :)