Ja nu är älsklingen på P4 i Skövde på intervju igen. Han kanske ska börja jobba där istället för på skatteverket. Himla hoppande fram och tillbaka. Igår ringde de från Arla också och ville ha intervju med han. Konstigt att när man har jobb då vill folk minsann träffa en för intervjuer men inte när man är arbetslös.

Jag hoppas han får jobbet i Skövde. Även om det är en hel del frågetecken med det jobbet än med bil och sånt. Men det kommer lösa sig i så fall. Han har ju en helbra konsultansvarig så hon kommer göra sitt bästa det vet jag redan.

Detta är ju 4e jobbet hon förmedlar till honom. Känns lite som att det är välja och vraka bland jobb. Skönt att han har det så nu i alla fall och får hoppas att det fortsätter så.

Nu är jag lite piggare i alla fall. Fick sova 45 minuter förut. Nu ligger Nikki i barbapappapuffen och har gymnastik och Nora leker mamma. Hon har sin första docka som hon fick sin första jul och leker med. Hon har tagit en av Nikkis spytrasor och torkar av dockan runt munnen och har den under hakan. Hon har dockan mot axeln som vi har Nikki när hon ska rapa. För tillfället så sitter de på hennes sparkbil och Nora klappar henne på huvudet.

DSC01151 Ska lägga Nikki på mage när jag har skrivit klart detta inlägget så hon får träna lite rygg och nackmuskler. Hon har blivit jättestark. Se om Nora sätter sig bredvid och tittar på som hon gör här på bilden när Nikki vilar :)

Lycka till älskling på P4!