wii-fit-plus-precioBarnen var överlyckliga på dansen. Sofia hängde med bra också och mina skruttor tog väl hand om henne. De såg ut att ha riktigt roligt faktiskt. Det var riktigt kul att sitta och titta på dem när de dansade. Tyvärr är det bara en gång kvar nu plus uppvisningen. Men det är bara att boka till hösten igen sen. För dansa det är minsann något de vill. Ska kolla hur vi ska göra med Nora med. För jag tror att hon vill gå i samma grupp som Nikki men egentligen så ska hon gå i gruppen över. Vi får se hur det blir helt enkelt!

Jag var så träningssugen men valde att inte träna på Lifeclub. Väl hemma lagade jag mat och när maten stod i ugnen dammade jag av mitt gamla Wii Fit Plus. Jag hittade inte skivan först. Men efter lite letande hittade jag den bland massa filmer.

Jag tog bort massa gubbar och gjorde mig en ny och sen körde jag igång. Ett 38 minuter långt pass blev det. Massa yoga och rytmik valde spelet till mig. Inte mina favoritgrenar direkt. Efter halva tiden undrade älsklingen om jag höll på att dö typ :p Så tog i och körde 100 % det gjorde jag! Genomsvett efter passet så nu känns det bra i kroppen. Visst, jag är inte lika trött i kroppen som ett pass på Lifeclub men helt klart godkänt!

Det kommer bli ett bra komplement till de dagar jag inte orkar åka in till gymmet. Men imorgon blir det CX och bodypump igen! Jag älskar måndagar!

Nu blir det att krypa ner i sängen och sova med gott samvete! Träning och inte överdrivet med kolhydrater idag. Ett riktigt bra slut på denna veckan =)