DSC01051

Hittade en fin bild från i somras. Detta är i stugan då det hade regnat konstant i flera veckor. Det ledde till en liten mindre översvämning om man säger så. Här står jag på den fina gräsmattan :p

Ja denna dagen har vart lugn. Nora har haft lite feber, men hon har inte verkat sjuk utan jag tror att det är nya tänder på g. Såg att de va på väg att titta ut i helgen så det är säkert de som går igenom nu.

Nu har jag äntligen internet på min egna dator igen. Vi fick låna en router av älsklingens föräldrar. Först så krånglade den MASSOR, men efter en himla massa svordomar från mig och lite uppdateringar som älsklingen fixade så verkar den faktiskt funka nu. Man kan ju alltid hoppas att det håller i sig.

Tittade på den nyaste Wallander filmen innan idag också. Tycker nog att det är den bästa utav de som kommit ut i år. Längtar till nästa kommer :)

Säng time! Sov gott!!