Förra året deltog jag i något som hette Hundra Grymma Dagar. Jag visste inte riktigt vad det var och det var första året de hade utmaningen. Det visade sig att det blev en kanonutmaningen med mycket peppande och man fick massor med tips om det ena än det andra. Jag var med för att ändra min syn på viktminskning. Det har funkat till viss del. Jag gick ner 10 kg under utmaningen.. men sen släppte jag taget vilket jag inte skulle gjort!

Nu har jag gått ner 5 av de kilona jag gick upp efter utmaningen och självklart vill jag vara med i år också. Vill du också vara med?
Man behöver inte gå ner i vikt. Det är en utmaning att ändra sitt liv på 100 dagar efter egna mål som man själv sätter upp. Endel vill gå upp i vikt, andra vill få bättre kondition, någon vill bara ändra vardagen till en mer sundare sådan.. som sagt man sätter målen själv.

Till detta finns det väldigt dina priser att vinna!

Anmäl dig här om du vill vara med:
http://hundragrymmadagar.shapemeup.se/anmalan

100gd-2-utkast-21