Det känns som det har gått en evighet, men ändå känns det som ett slut är långt borta. Som tur är hade vi en trevlig helg med besök hela helgen o 30 års firande på lördagen. Det var skönt att få lite annat att tänka på. Det var riktigt välbehövligt. Annars skulle jag nog gå under snart. I fredags fick jag åka hem tidigare från jobbet för jag gjorde bara fel och tankarna var någon annanstans. Då är det tur att vi har flextid. Så skönt i såna lägen.

Idag har de gått okej att jobba i alla fall. Försöker tänka tillbaka på helgen när tankarna börjar flyga åt fel håll igen. Det har hjälpt mig att hålla mig till det jag ska göra i alla fall. 

Jag hoppas det blir ett slut på de hela snart för denna situationen är inte hållbar. Frågan är bara när vi får ett slut. 

Nu hoppas jag på att vår nya ugn kommer i veckan. Det börjar bli lite jobbigt att vara utan nu. Det har vi ju vart rätt länge nu. Förhoppningsvis kommer den på torsdag. Jag håller tummarna :)

Bokslut på jobbet. Så nu finns det lite att göra igen. Sen är det snart lite ledigt. Det ska också bli väldigt skönt. Välbehövligt. Får hoppas att själen har fått lite ro då också.