Som jag lovat så ska jag berätta om livet i stugan den senaste veckan. Tänkte göra en lång historia kort =)

Det började med att vi åkte ut i tisdags kväll. Det blev inte så mycket gjort när vi kom ut. Göra i ordning lite och sen packa upp. Vi kom väl i säng rätt sent dock för vi fastnade vid tvn :p

Onsdag var jag själv med barnen på dagen. Kom på ett problem och det var att kunna gå på toa. Toan ligger ju i ett hus bort :p Men fick hålla mig och passa på att gå på toa när barnen sov.

Torsdag var älsklingen ledig och hans föräldrar och syster kom ut till stugan också. Vädret var inte överdrivet kul så det blev inte så mycket gjort. Jag och älsklingen passade på att städa inne. Sen tog vi en promenad till spiken på eftermiddagen. 8 km fram och tillbaka =) Det är inte dåligt. Älsklingens mamma mätte stegen från spiken till stugan och det var över 6000 steg. Alltså gick vi mer än 12000 steg den dagen =)

_MG_3550

Fredag kom J upp och det var e n hel del grävande som gällde då alla stubbar skulle upp från när vi tog ner träden i höstas. På kvällen blev det grillning.

Lördagen började Nora må dåligt och typiskt nog väntade det kalas. Men hon piggnade till så vi valde att inte ställa in då vi trodde det var något tillfälligt. Kalaset blev lyckat och Nora var glad över alla sina presenter, men dock blev hon sämre under eftermiddagen.

Söndagen kom och Nora sov och sov och sov. Hon var helt slut. Denna dagen var det lite mer grävande och konkande på stubbar som gällde och packande och hemfaranade. Älsklingen och J grävde ut för en sandlåda som älsklingen ska bygga till Nora och Nikki i sommar =)

Det var rätt skönt att komma hem ändå men längtar ut igen.