I förrgår när jag kom hem från praktiken såg jag att mina älskade Easytone hade börjat gå sönder. Mina älskade skor!!! Jag gillade dem verkligen och kände lite vemod till att de gått sönder. Dessutom hade vi slängt kvittot… typiskt…Easytone gammal

Jag hoppades på att skorna skulle hålla lite i alla fall men när jag kom hem från praktiken igår var det bara att inse att de inte skulle göra det då den första skon hade blivit jättetrasig i ena sömmen och den andra börja spricka på samma ställe.

Så jag sa till älsklingen att jag ville åka in och försöka byta dem i alla fall. Han hade förberett med att skriva ut kontoutdraget i alla fall. Så när jag kom hem packade vi in oss i bilen och for till Elins Esplanad.

Inne på Stadium kunde inte kassörskan hjälpa oss så vi fick vänta på att deras skoexpert skulle bli klar med sin kund så han kunde hjälpa oss. När han tittade på undersidan på skorna såg han att de inte var så jättegamla och sa att det här ska vi kunna fixa har ni kvittot?

Eftersom jag inte hade med mig sa jag det men att vi hade med oss kontoutdraget plus de andra skorna som jag hade köpt samtidigt plus att jag specat upp summorna för vad skorna hade kostat. Det skulle gå och ordna i alla fall sa han. Puh kände jag bara!

Han undra om jag ville ha ett par nya Easytone och det ville jag ju eftersom jag va så nöjd annars med dem. Han tog fram ett par i skinn istället men de var för små vid tårna. Typiskt.

Men så kom han på att de hade ett par andra på kampanj. Och de va supersköna!Easytone ny Eftersom de va på kampanj kostade de bara 500 istället för de 1099 som de gjorde i vanliga fall och de skorna jag hade köpt hade kostat 699kr på kampanj så fick 199kr tillbaka i handen.

Sen berättade han att Stadium hade en kampanj att de va 25% om man var medlem så om jag inte var medlem kunde jag bli det och få ännu mer pengar. Självklart blev jag det då medlemskapet skulle vara gratis så jag fick ytterligare 125 kr i handen.

Så en mycket nöjd kunde gick ur affären med ett par nya skor och 324 kr i handen. Vilken tur att jag chansade på att åka in utan kvitto!