Tanken var först att jag skulle vara med i vårperiodens Cykelutmaning. Det var bara att glömma. Det kom en operation i vägen o så fick jag inte cykla på en månad. Det var lika bra att glömma utmaningen.

Nytt för i år är att de har en sommarutmaning. Den startade i måndags o målet är att cykla/gå 3 mil varje vecka. Jag sköt på det enda till i fredags. Så det var bara att bita i det sura äpplet o cykla en sväng varje dag. Idag var det riktigt tungt. Tur att det bara behövdes 7 km för att klara målet. Dock valde jag att ta den jobbigare rundan. Lika bra att göra en ordentlig träning när man ändå är ute.

Idag har jag haft ont både här o där. Men skurade en del av altanen idag med. Nu är det bara där vi har möblerna kvar o den delen är inte lika skitigt. Så jag hoppas att den ska gå relativt smidigt.

Helgen slut och jag är så glad att jag inte ska jobba på måndag. Det ska bli så extremt skönt med att vara ledig.