ABCD0001Idag har mamma och J varit och hälsat på. Mamma fick en sån underbar bild på Nikki. Tycker ni inte det? Nikki var verkligen på smile och skratt humör ett tag. Jag och mamma skrattade bra mycket åt henne. Sötnosen ♥

Vi träffades framme på stan. Jag och älsklingen köpte ett diadem till Nora som hon ska ha på bröllopet. Blev inget av de jag hade tittat ut utan älsklingen hittade ett som var mycket bättre. Ett rosa med blommor på. Riktigt fint =)

Sen köpte vi wienerbröd och älsklingen och J gick hem med flickorna och jag och mamma åkte till Hjertberg för att handla lite saker till maten. Men innan vi kom dit så fastnade vi i lite olika klädaffärer ;)

Dagen har gått riktigt fort. Helt plötsligt var det dags för mamma o J att åka hem. Men innan de åkte från stan hängde vi med dem till Jysk för de skulle köpa en stol till Nora. Men det blev två ;) Sen handlade vi lite på Lidl innan de for hem och vi hem till oss.

Väl hemma sen kom jag på att jag glömde klippa mig framme på stan. Hade tänkt hoppa in hos någon som hade Drop In för behöver verkligen klippa mig!! Kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. Och kan ju inte göra de på veckorna då jag är själv med barnen och nu har vi fullt i tre helger framöver. Halva håret kommer nog gå av innan jag kommer iväg till en frisör :S

Nu har vi precis tittat på Bröllopsfotografen. Den var hyfsat bra i alla fall. Gillade inte slutet riktigt eller sista halvan av filmen.. men aja.. den va sevärd i alla fall.