IMG_0345

IMG_0325 IMG_0367

Jag ligger lite efter med uppdateringarna känner jag men det är för att jag inte har suttit mycket vid datorn det sista. Men i alla fall. Nu ska jag inte vara sån utan försöka uppdatera lite oftare. Måste ju hålla mitt nyårslöfte. 365 inlägg ska de bli i år…hihi

I söndags i alla fall var det dags för släktkalas. Farmor, farfar och Julia var dock inte med för de har flytt landet några dagar. Men resten var med. Fia också =)

Det började med paketöppning och Nora fick äntligen sitt älskade Pippihus som hon har önskat sig i 3 (!) år. Jag tyckte det var onödigt att köpa för tre år sen för jag trodde det skulle vara något förbigående med pippi. Men pippi har vart favorit i alla år så nu var det dags. Pippihuset fick hon av mormor o morfar och pippifigurer fick hon av mig, Johan och Nikki.

Hon fick mycket mer presenter såklart. Tex Ponnys, en sån där fjäder som går i trappor eller vad man ska säga vad det är, kläder, spel, CD-spelare Lego är bara några saker som hon fick.

Tårtan var även den mycket uppskattad. Den såg ut som en Orm. Passade Nora perfekt då hon över på S-ljudet hos talpedagogen på dagis och då brukar hon fråga vad säger ormen.

Tårtan var riktigt god. Tror det typ var Lundstedts eller nåt sånt i Mariestad som gjort den. Jag lovar att det kommer bli fler tårtor därifrån!