2013-11-05 13.11.53Idag var det en jobbig dag för huvudet i skolan. Huvudvärk halva dagen till råga på allt. Det gjorde liksom inte saken lättare. Idag har vi pratat om representation och leasing av bilar. Men vad regler det finns runt representation. Är det mat så är det en summa som är avdragsgill och en momssats. Men är det alkohol med så är det en annan momssats. Har det varit uppträde så är det är en annan summa som är avdragsgill och en momssats.

Rörigt? Ja de kan man verkligen säga att det har varit idag. Hjärnan har fått jobba på högvarv men jag tror jag fått lite kläm på det nu i alla fall. Imorgon ska vi jobba med personalskatter. Det var rörigt sist jag höll på med det men jag hoppas att en del sitter kvar sen sist så det blir lite lättare imorgon.

Sen är det hemstudier under två dagar. Skönt! Låta kunskaperna få smälta lite. Ska skriva in alla uppgifterna i datorn då eftersom jag endast konterat manuellt den senaste veckan. Kan vara bra att öva lite på Visma med ju.

Är lite spänd inför nästa kurs. Vad ska vi läsa då liksom? Haha, jag ska då alltid oroa mig i förväg och sen löser sig allt perfekt i alla fall. Aja. Vi får se helt enkelt!