Hmm jag blir inte klok på min puls… vilopuls helt normal och det är ju tur det. Men min puls under träning. Jag borde vara död. Maxpuls 220.. genomsnitt puls 185. Såhär har jag alltid haft det. Mest fundersam på om det är något man bör kolla upp. Men vet inte om jag orkar dra det e runda i vården. Det tar emot. De har ju inte varit till särskilt stor hjälp med min mage. Har ju fortfarande ont i den dagligen. Men numera är man rätt van. Inne på 7e året nu.

Men tillbaka till dagens pass. Vilket pass. Helt slut efter o nu känns det som att jag bara vill sova. Hoppas på att sova riktigt skönt i natt. Hon som leder måndags passen är riktigt duktig och har en väldig träningsglädje. Älskart!

Se när jag vågar mig på något annat än danspass. Det tar emot lite den hemska träningsvärk som kommer som ett brev på posten. Men lär få lite efter dagens pass också. Men det är skönt på ett sätt också. Då har jag ju gjort nåt rätt.