Ligger fortfarande o skakar i hela kroppen. Jag tog nog ut mig ordentligt på träningen idag. Men det gick så lätt. Hade nog kunnat köra en halvtimme till utan problem. Ökade på nästan alla vikter på bodypumpen och ändå gick de lätt. Är det inte underbart när de känns så trots att man kört ett pass innan.

Undra om jag säger samma sak imorgon :p jag hoppas jag slipper träningsvärk. Den jag hade förra veckan räckte o blir över till denna med tycker jag.

image

Va med Nora o Nikki på dagis en sväng idag. Satt o pratade med en fröken där o hon sa många kloka ord o annat jag inte tänkt på tidigare. En sak hon tog upp är att de märks vilka barn som somnar framför tvn, det märks vilka barn som lyssnar på sagor hemma. Jag har aldrig reflekterat över att de man gör hemma lyser igenom på dagis. Men såklart det gör. Vad glad jag blev att vi väldigt sällan låter barnen somna framför tvn o att de får lyssna på sagor hemma. Då behövde jag inte skämmas där o då. Jag vet ju att jag har två fina o väluppfostrade flickor. Vi försöker göra allting rätt. Men det är svårt.

Jag önskar att vi skulle ha mer tid o ork att göra mer saker med barnen. Men samtidigt vet jag att det är inte det stora de blir glada över utan det lilla. Det viktigaste är att vi finns där för dem och gör så att de syns, att vi uppmärksammar det bra och förklarar varför det dåliga är just dåligt. Att vi leker med dem, busar med dem och bara älskar dem. Att vi låter dem få reda på hur betydelsefulla de är!

Kärlek kan inte finnas för mycket. Bara för lite. Jag är lyckligt lottad över att få ha en fin liten familj. Utan dem hade jag inte varit något. De är mitt allt och det är endast några få som platsar in där. För visst e de så att det är inte bara den närmaste familjen som är ens familj utan även ett fåtal andra som betyder minst lika mycket och som man skulle göra allt för.

Nu börjar de bli luddigt här märker jag. Men är man trött o ändå inte kan sova, ja då blir det lätt så.

Sov gott!