Promenaden idag var skön. Dock var det väldigt halt och jag blev rätt slö efter. Eller är trött i ögonen men inget mer. Konstigt är det i alla fall. När vi var hemma igen så åt vi lite och jag tyckte att Nora skulle sova en liten stund. Men nej det gick verkligen inte. Hon var inte trött. Så nu sitter hon i soffan och tittar på barnkanalen. Hon ville inte leka med mig heller. Det betyder att hon egentligen är trött. Men nu är det inte så stor idé att sova för vi ska snart gå. Nora ska till gammelfarmor och vänta på sin farbror och jag och Nikki ska åka och plocka upp C och Adrian.

Jag och Nikki ska till babysimmet och C och Adrian skulle till Adrians mormor så då erbjöd jag mig att de kunde få åka med oss så de slapp åka buss och behöva stressa.

Se hur det går men det går nog bra.

Vad händer annars i veckan? Ja inte mycket som är så skönt! Till helgen borde vi åka ut till stugan och titta till så att allt är bra inför vintern. Onsdag kanske vi ska till öppna förskolan på lite sång och rytmik.

Sen är det säkert nåt mer men inget jag kommer på nu.