DSC01606

Idag har jag och mamma varit med syrran på ögonmottagningen i Skövde. Jag tyckte det var spännande med allt folk och konstiga apparater. Det fanns även mycket gamla tanter och farbröder som kom och pratade. Det tyckte jag var jätteskoj och skrattade och charmade de gamla. När vi kom hem var jag dock väldigt trött och gnällig och gjorde minsann inte som mamma sa. Jag har egen vilja ska du veta säger Nikki!

DSC01592

 

Idag har jag varit på ögonmottagningen i Skövde. Det var riktigt spännande. Först kom en sköterska och hämtade mig och jag fick titta på ett konstigt kort som jag inte var det minsta intresserad av. Sen fick jag titta på Pingu! Samtidigt grejade sköterskan med nåt framför mina ögon. Sen lös hon med en lampa i mitt öga. Jag funderade på varför hon gjorde så. Efter en stund gick en praktikant och hämtade läkaren och då fick jag titta på de där konstiga kortet igen. Men denna gången tittade jag faktiskt på det och såg en katt, en bil och en stjärna på det. Sen fick jag massor med beröm. Läkaren och praktikanten kom och då började läkaren lysa med lampan i mina ögon hon med. Sen fick jag obehagliga droppar i ögonen och sen fick vi gå jag mamma och Nikki.

Vi gick på toa och sen tyckte mamma att vi skulle gå upp igen. Jag fick leka i väntrummet men det var massa andra barn där så jag var lite blyg till en början men sen började jag leka. Efter ett tag kom läkaren igen och vi fick hänga med henne. Först fick jag sitta vid en konstig maskin och titta på ett hus. Sen gick vi in i ett rum. Där fick jag sitta i mammas knä och läkaren höll massa konstiga fönster framför mina ögon och lös mig i ögonen med en lampa. Sen var det helt plötsligt färdigt. Mamma fick lite papper och en konstig klisterlapp som jag ska träna på att ha framför mitt öga till nästa gång jag ska dit.

Äntligen skulle vi åka hem men innan vi gick ut så fick jag lite att äta. Väl i bilen så somnade jag bums!