Då har man hämtat Nora på dagis. Vi cyklade idag. Imorse var hon nog för trött för att inse vad vi gjorde men på hemvägen från dagis pratade hon och skrattade :) Hon älskar verkligen att få åka bak på cykeln :)

Ska strax äta lite rester från igår. Vi lyxade till det och köpte Kinamat och delade på. Men det blir inte så dyrt egentligen då en 3 små rätter räcker hur länge som helst. Jag och älsklingen åt oss mätta på det igår, jag ska äta idag och kommer sannolikt räcka till imorgon med för mig. 105 kr för 4 måltider är inte helt fel. Den kosta 95 innan men de hade visst höjt det. Iofs skulle det inte räcka till 4 måltider för älsklingen eftersom han äter mycket mer än mig.. men för mig skulle det väl bli 5 om jag åt själv :p

Funderar på om jag ska titta på Johan Falk – Vapenbröder. Nora ville lägga sig och sova. Stod och skrek vid sängen. Det betyder att hon är jättetrött så det var bara att lägga henne. Hon har blivit förkyld stackarn. Blivit smittad på dagis där alla i stort sett är snoriga nu.

Hoppas hon piggnar till till på måndag för då ska de ta kort på dagis :)