2015-02-01 13.46.042015-02-01 09.28.33

Idag började flickornas dans. Nikki var på kalas så hon missade första gången men jag åkte dit med en superlycklig Nora! Äntligen är dansen igång! Imorgon börjar simskolan och sen är vårterminen igång på riktigt. Fullt upp igen. Usch denna stress på måndagar kommer jag inte gilla då tiden är flyttad så barnen har simskola en timme tidigare än i höstas. Inget kul! Får hoppas det går att lösa när praktiken drar igång.

2015-01-31 09.46.50Helgen har vart toppen annars. I går gick jag lite på moln då Bilt   ema i Skövde äntligen hade fått in trästickor. Som jag har gått och väntat på dessa och nu är de äntligen mina! Jag hade nästan tappat hoppet på att få några inom snar framtid då jag väntat sen i oktober på dem och har sett att endel har väntat ännu längre. Men nu har jag dem och här ska pysslas! Jag har börjat att sätta ihop lite som ska bli barbiesängar men limmet måste ju torka hela tiden. Urk :)

Eftermiddagen och kvällen igår spenderades först i Skara och den årliga revyn. I år var även barnen medbjudna så jag kunde inte riktigt slappna av trots att de faktiskt skötte sig riktigt bra. Men revyn var bra som vanligt =) Efteråt åkte vi till Lidköping där det bjöds på exotisk planka =) Supergott men idag är jag lite uppsvälld. Lite mycket kolhydrater men ändå i form av frukt så jag har faktiskt sluppit sockerbakfyllan idag!

2015-01-31 15.25.57

På tal om det så är jag så enormt STOLT över mig själv! De bjöds på tårta i torsdags på jobbet och jag tog inte en endaste liten bit och i ärlighetens namn var jag faktiskt inte ens sugen. I fredags bjöds det på tårtrester och då var jag lite lite lite sugen men jag lät bli. Nu i efterhand är jag så enormt STOLT över mig och glad att jag inte kände något sug. Detta resulterade i att jag inte är sötsugen nu som jag annars hade varit =)