bengt

Nu har jag börjat titta på Skilda Världar igen. Volym 10 denna gång. Jag är fast som vanligt. Både jag och Nora sitter som klistrade framför TVn här hemma och Nikki klagar på att vi inte sätter på barnprogrammen.

Jag var helt fast i serien när den gick på tv. Men tonåring som man var så missade man ju lite avsnitt här och var så nu tycker jag att det är jättekul att se den igen. Alla avsnitt denna gång.

Jag tycker det är tråkigt att det inte går så mycket svenska dramaserier längre. Jag älskade dem! Skilda Världar, Rederiet, Tre Kronor, Vita lögner, Vänner och Fiender, Nya Tider. Ja jag älskade dem allihopa! Dock så tittade jag itne så mycket på Vita lögner och på Nya Tider.

Vänner och Fiender följde jag så länge det gick på trean men sen bytte det till femman. Det var riktigt tråkigt för det var favoritserien på den tiden!