<\/param><\/embed><\/object><\/div>”;” alt=””>
Nora o Nikki leker tåg

Ska vi se om jag lyckas lägga upp en liten film på flickorna. Det var länge sen jag gjorde det så kommer knappt ihåg hur man gör.

Varför det vart dålig uppdatering här är för att jag hittar inte bluetoothadaptern. Men fick ta kabeln idag så jag kan lägga in lite bilder…

Nora är hemma från dagis idag för hon hade 38.8 graders feber igår kväll. Men idag verkar hon må bra. Hon och Nikki har lekt hela morgonen.

Videon krånglar. Den vill inte.. undra varför.. får pilla lite för upp vill ja ha den… undra om filen är för stor.. de borde den dock inte vara…

Vad händer annars? Inte mycket. Livet rullar på. Man tar en dag i taget. Älsklingen jobbar på. Han har blivit fastanställd nu om jag inte sagt det. Skönt det.

I mitten av december ska han på utbildning. I Göteborg i tre dagar! Kommer vara ensamt här hemma. Tom säng att sova i. Kanske kan få barnen att sova med mig. Fast antagligen inte för Nikki kryper väl och trillar när för sängen och Nora vill aldrig sova i vår säng för hennes egen eller allra helst Nikkis är de bästa.

Nu vekar filmen kanske vilja. Håll tummarna!

Försöker få barnen att sova lite innan middagen för båda var jättetrötta. Men ingen av dem vill… Får stoppa om dem lite igen!

Nikki hade bajsat.. Så nu är det tyst igen där inne… nu verkar filmen vara klar.. ska bli spännande och se om de funkar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *