DS-Lite--Red--1I förrgår kom älsklingens Nintendo DS Lite hem. Han hämtade det på  vägen hem. Han fick lite pengar i födelsedagspresent och fick lägga till lite själv för att kunna köpa den. Men han ville prompt ha en eftersom han har restider nu till jobbet. Han som han brukar åka med kommer sluta i början på maj så då kommer han få åka helt själv så jag förstår honom faktiskt. Han hittade en sida på nätet som hade 300kr rabatt på konsolen (för det är en konsol va?) Så det var bara att beställa den nu innan första lönen kom. Men han får snart lite lön i alla fall =)Mario_and_Luigi

Jag testade att spela Mario och Luigi igår. Kommer inte riktigt ihåg vad det hette exakt. Men det var riktigt kul faktiskt. Satt och spelade i reklampauserna på TVn. Perfekt. Det blev lite mer än en timmes spelande. 

Får spela lite innan sängdags idag tror jag för måste ju komma vidare! Älsklingen spelar Zelda om jag förstått det rätt så behöver inte vara orolig att han ska komma längre än mig på Mario =)

Kom på att vi måste deklarera idag med. Jag har kollat igenom min och det är bara att skriva under. Smidigt och bra. Älsklingens blir lite krångligare dock eftersom han har resor i sin med. Men det ska väl gå bra och göra den med…