Dålig uppdatering leder till att det är mycket väldigt mycket som har hänt och jag har ingen koll på vad jag har skrivit innan…

Jag har jobbat natt hela sommaren lång.. fick en vecka extra förlängt. Härligt mera pengar =)

Annars så sökte jag ju en utbildning i Skövde i våras som inte Lidköpings Kommun ville betala för att låta mig läsa där. Jag blev ledsen och besviken över det beskedet och ställde in mig på att börja jobba. Då bestämde jag och älsklingen oss för att nu var det dags att börja leta lägenhet och flytta. Vi började leta i Mariestad och det fanns fyror men ingen som föll oss i smaken. Sen en kväll gick jag ut på blocket bara sådär och där fanns en fyra till rimlig hyra i Timmersdala. Vi stämde in på den beskrivning de hade för vilka de önskade som hyresgäster. Vi åkte och tittade på den och några timmar senare hade vi bestämt oss. Vi ville ha den och vi fick den!

Så nu blir vi Timmersdalabor 1 november. Flyttar lite tidigare dock =)

Men tillbaka till utbildningen.. nu skulle vi ju flytta till Skövde Kommun så jag kontaktade syon på Vuxenutbildningen där eftersom det var där utbildningen gick. Undra om de kunde gå för sig att jag kanske kunde läsa utbildningen ändå. Han kunde inte svara på det för det var rektorn som bestämde sånt och jag flyttade ju rätt sent… dessutom var det ju fullt på utbildningen och de hade redan sju reserver. Men skicka in en ny ansökan sa han och det gjorde jag. Tänkte först strunta i det för det kändes ju inte så ljust..skulle ju bli 8e reserv. Men jag tog mig i kragen och skrev och skickade in en ny ansökan. Hörde inget på flera veckor. Fick förlängt en vecka på jobbet och en morgon ringde telefonen. Jag trodde det var dagis men det var från Skövde. Jag hade kommit in på utbildningen! Började dock 4 dagar senare än de flesta andra så har endel att ta ingen.

Nu har jag gått några dagar och trivs bra och tycker det är kul och intressant. De flesta lärarna verkar bra. Jag är så glad att jag fick gå denna kursen. Var kanske lite för glad när jag hade min information då jag valde till lite kurser här och var.. hamnade på nästan 150%. Kommer att läsa 1230 poäng istället för 840 (tror jag det var) som är obligatoriskt. Men det ska väl gå. Annars får jag väl ta bort lite kurser i värsta fall.

Är gräsänka fram till Torsdag. Är inget jag föredrar. Har hellre min andre hälft hemma hos mig. Men nu ska jag snart sova..

Hoppas det är bra med alla