C360_2012-07-29-15-02-25

Igår som skulle vara min plockdag här hemma blev bara en halv plockdag. Men egentligen började allt förra veckan då Nikki var hos farmor o farfar. Hon hade snubblat när de gick upp gör en trappa och slått i sitt smalben som hade svullnat upp massor. De hade lagt på is för att få svullnaden att gå ner vilken den också gjorde men lite svullnad var kvar när vi hämtade henne.

En svullnad som inte försvunnit. Men hon har gått och sprungit helt normalt på benet så man har inte märkt av det. Men när klämmer på benet så har det gjort ont på henne men inte annars. Eftersom svullnaden inte gått ner bestämde jag mig för att ringa till läkaren eftersom det var fredag. Ifall något skulle inträffa i helgen. Hade i tankarna att de säger nog att avvakta helgen så får ni komma på måndag om det inte blivit bättre. Men så sa de inte bara för det. De ville att vi skulle åka in till Skövde och vårdcentralen (det fanns ingen läkare i Timmersdala) redan en timme senare. Men det skulle vi aldrig hinna så de sköt på tiden lite grann så vi skulle få chans att hinna. Älsklingen hade ju tagit bilen till vägen. Nu i efterhand kom jag på att jag hade ju kunnat cykla bort med Nikki.

Ringde till Fia och hon som alltid är lika underbar hjälpte till att ordna situationen <3 Hon var barnvakt till Nora och hennes mamma skjutsade ut mig och Nikki till bilen. Ni ska ha ett JÄTTETACK!

Väl hos läkaren konstaterades det att Nikki har åkt på en muskelinflammation. Läkaren sa att det borde egentligen göra mycket ont på henne. Men det märks inte på henne att hon har ont så hon är väl som jag med mycket hög smärttröskel!