Ja inte är det så annorlunda än i alla fall. Skönt det. Det som märks är väl att det är rätt mycket mindre på sparkontot. Men det gör inte så ont att se det som jag trodde. Är lite mer kvar än vi trodde att det skulle vara. Men allt är inte betalt än. 1800 kr till ska bort därifrån. Lite sorgligt.

Väntar med spänning på att namnbytet ska gå igenom. Då kan jag ju äntligen börja använda mitt nya efternamn. Har inte fått några bilder av några än så väntar lite med berättelsen då jag blev fru. Får nog ringa runt någon dag och påminna folk om att vi vill ha alla bilder. Vi tog ju inga själva. Känns väldigt konstigt att faktiskt inte ha en enda bild som är vår egen.

Hoppas på att fotografen hör av sig snart så vi kan få alla de bilder. Måste lämna in alla engångskameror också. De blev fulla allihopa. Hoppas korten blev hyfsade i alla fall.

Idag är det inget dagis. Nora tog sovmorgon så det var skönt. Nikki tog också sovmorgon så vi gick inte upp förrän runt nio jag och båda flickorna. Det var verkligen välbehövligt.

Men dags att ta tag i plockandet igen. Ser förjävligt ut här. Håller på med alla presenter. Måste till banken och sätta in alla pengar med någon dag sen med.

Beställde resekataloger igår =) Ska leta efter något romantiskt ställe som vi kan åka till på bröllopsresa. Dock kommer den väl troligtvis inte bli av förrän tidigast nästa vinter, alltså 2011/2012… men det kan vara skönt att få ha något att längta och vänta till =)

Ne nu MÅSTE jag slita mig!