Skrivkramp, skrivkramp och skrivkramp har det bestått av här. Och Noll inspiration =( Men idag gav mina två små sötnosar mig inspiration =D

<\/param><\/embed><\/object><\/div>”;” alt=””>
Nikki går med läragåvagnen

 

 

 

 

 

 

 

 

<\/param><\/embed><\/object><\/div>”;” alt=””>
Nikki kör Nora

DSC01600

Detta är mina två små sötnötar! Kör på varandra och har superkul. Det är så härligt att se dem tillsammans när de leker.

Annars så är det sådär här hemma hos oss. Jag, Nora och Nikki är förkylda. För mig har de satt sig på öronen. Har lite ont. Svårt att veta om det bara är förkylning eller om det faktiskt är öroninflammation som jag haft rätt många gånger de senaste två åren. Jag känner ju knappt när jag har det. Har så hög tolerans tröskel i mina kära öron. Vad händer om man inte får antibiotika mot öroninflammation som vuxen? Hört att de ska vara farligt om man inte får det men vet inte vad som händer. Har ingen större lust att gå till läkaren.

Jul och Nyår var bara bra. Barnen tyckte det var jätteskoj med julklappar. Nyår spenderades hemma tillsammans med familjen och F. Skulle egentligen vara med F (inte F som va hos oss) och några andra i Bs stuga. Men kände inte för att åka iväg i det hala vädret.
Så vi hade en lugn och mysig kväll här hemma med tre rätters mat istället. Det var en bra plan B iaf =)

Älsklingen har vart ledig i mellandagarna och det har varit så skönt. Tråkiga bara är att jag inte mått bra på hela tiden. Vart så förkyld, trött, yr och ont i halsen =(

Hoppas ni andra mår bättre!
God Fortsättning på er <3

2 thoughts on “Mina små flickor <3”

  1. Uppdatera mera gumman :)

  2. Tack för kommentaren gumman! <3 du får också börja en ny blogg med lite vikt o matgrejer :) <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *