Skulle egentligen vara o träna nu. Men när Ica kom på att hon tyvärr inte kunde idag så valde jag att hoppa träningen då mitt huvud känns som om det ska sprängas vilken sekund som helst. Har ändå tagit en TREO men den vill inte verka :( Så får bli en lugn kväll idag igen.

Efter praktiken hämtade vi flickorna och åkte hem och bytte om och sedan cyklade Nora, Nikki åkte vagn o jag och Älsklingen gick till tappen och flickorna fick glass. Nora börjar bli riktigt duktig på sin balanscykel. Det har skett en stor utveckling bara på två dagar.

När vi kom stod två matkassar utanför dörren. Lyx! Synd att de kostar så mycket bara. Men ibland är det skönt att lyxa till de :)

Juste på lunchen idag så vandrade jag ner till Lindex och tänkte lite för mig själv att jag kanske kan hitta ett par nya byxor. Jag brukar aldrig hitta byxor som sitter bra så hade inga stora förhoppningar. Men förvånansvärt så kom jag ut med två par byxor. Plus att jag fick 200kr rabatt! Två par byxor för 400 kr tillsammans. Det Är lagom pris de. Ett par svarta och ett par blå stretchjeans. Jag får nog börja shoppa med tidspress lite oftare för gjorde samma sak förra veckan o då hittade jag ju ett fint träningslinne :)